Proeflokaal

PROEFLOKAAL

De Vereeniging heeft in 2017 een proeflokaal gerealiseerd.

Hier kun je met familie, vrienden of collega’s genieten van verschillende whisky’s, bieren en/of wijnen met daarbij een korte uitleg. Een proeverij kan vanaf 8 t/m 20 personen (18+). Grotere groepen kunnen altijd uitwijken naar één van onze andere zalen. Verder is het proeflokaal te combineren met één van de vele activiteiten die De Lutte rijk is. Op zoek naar een activiteit naast een proeverij? Klik hier voor activiteiten.

Onze proeverijen

Bierproeverij

Er zijn verschillende proeverijen van speciaalbieren mogelijk. In een 2 uur durende zitting gaan we aan de hand van een proefwijzer en-formulier diverse soorten speciaalbier proeven en beoordelen.

Wijnproeverij

In ongeveer 2 uur worden er 7 wijnen geproefd. Aan de hand van een proefwijzer en-formulier gaan we samen de wijnen proeven en beoordelen.

Whiskey

Een 2 uur durende proeverij van 5 verschillende soorten uit de collectie van Douglas Laing’s Remarkable Regional Malts. We nemen de beginnende whisky drinker, als de whiskykenner mee op een opmerkelijke reis rond de whisky regio’s van Schotland.

Eventueel uit te breiden met: 
Speciaal gevuld stokbrood (groene pesto, mozzarella, tomaten)
Borrelplank (diverse soorten kaas, crackers, olijven, worst en tapenade)
Bijpassend amusehapje