ACTIVITEITEN

Wilt u naast lekker borrelen bij ons nog iets ondernemen? Hieronder hebben we een overzicht van leuke activiteiten die goed te combineren zijn met een proeverij, vergadering of feest. Voor vragen kunt u ons altijd bellen of via het contactformulier.

Schrobbelér Pubquiz

Lijkt het u leuk om te kijken wie er van de collega’s, familie of vrienden de slimste is? Wij van de Vereeniging organiseren voor u een Schrobbelérpubquiz in een van onze zalen. De quiz bestaat uit 6 ronde’s met 10 vragen. Elke ronde heeft een andere categorie. Dit kan variëren van algemene tot muziek vragen.
Voor meer vragen neem gerust contact met ons op.

 

Klompenmakerij Koop De Lutte

Al vier generaties is de familie Koop  bezig met het fabriceren van klompen. Een fascinerende rondleiding is mogelijk bij de klompenmakerij, waarbij je wordt meegenomen door het hele proces van het maken van een klomp. 

Site Klompenmakerij Koop

Een koud of warm buffet in Café en Zalencentrum de Vereeniging in De Lutte

Scooter/Solex rijden van Actief Twente

Samen met Actief Twente uit Beuningen organiseren wij op maat een avontuurlijke activiteit. Met de Vereeniging als startpunt tourt uw gezelschap met scooter of solex door de omgeving van De Lutte. 
Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Huifkartocht omgeving De Lutte

Voor jong en oud een leuke ervaring. In een huifkar getrokken door paarden rondtrekken door de schone natuur van De Lutte. Er zijn verschillende tochten mogelijk met de Vereeniging als begin en eindpunt.